Bug Report

Image | IP: [url=steam://connect/dm.neonDragon.net:27017]dm.neonDragon.net:27017[/url] | Deathmatch Stats
Razor8182
Posts: 636
Joined: Thu Jun 04, 2015 12:58 pm
Has thanked: 18 times
Been thanked: 22 times

Re: Bug Report

Post by Razor8182 »

[email protected] * wrote:
Razor8182 wrote:Can we get some cash please?
you can get from rtd ( Sky Walker )
So I gotta get lucky in order to get skywalker for 30 seconds and then I get murdered and then I spawn again with like 42 cash, So no deal.

Fix your server.
User avatar
[email protected] *
Posts: 940
Joined: Sun Aug 13, 2017 12:57 pm
Has thanked: 93 times
Been thanked: 52 times

Re: Bug Report

Post by [email protected] * »

Razor8182 wrote:
[email protected] * wrote:
Razor8182 wrote:Can we get some cash please?
you can get from rtd ( Sky Walker )
So I gotta get lucky in order to get skywalker for 30 seconds and then I get murdered and then I spawn again with like 42 cash, So no deal.

Fix your server.
i told you how to get now
the server needs fix so the cash will be enabled asap

Sent from my PGN611 using Tapatalk
User avatar
Kurza
Posts: 490
Joined: Tue Sep 12, 2017 10:03 am
Has thanked: 10 times
Been thanked: 33 times

Ranks are broken/bug

Post by Kurza »

there's a problem with the rank on the deathmatch server on toplist my rank is 9 but in /rank my rank its 23912 etc.. always when the map changes the rank goes back please somebody fix it!!
Image
User avatar
[email protected] *
Posts: 940
Joined: Sun Aug 13, 2017 12:57 pm
Has thanked: 93 times
Been thanked: 52 times

Re: Bug Report

Post by [email protected] * »

unfortunately the rankings have been removed due to crashing the server, so the admins did reset the server to have new ranks change on each map, but I'm not sure if it will be stable.

Sent from my PGN611 using Tapatalk
User avatar
Patrick
Friend of the Community
Posts: 1526
Joined: Tue Mar 08, 2016 8:30 pm
Location: Denmark
Has thanked: 27 times
Been thanked: 120 times

Re: Bug Report

Post by Patrick »

[email protected] * wrote:unfortunately the rankings have been removed due to crashing the server, so the admins did reset the server to have new ranks change on each map, but I'm not sure if it will be stable.

Sent from my PGN611 using Tapatalk
No, the ranks are not getting reset. It's a bug that has occurred since we moved the server to another IP.
Ranking got enabled again because it's linked to our cash-system on DM.
Image
User avatar
voodoo
Posts: 688
Joined: Fri Mar 04, 2016 7:47 am
Location: Shqipëri
Has thanked: 31 times
Been thanked: 42 times
Contact:

Re: Bug Report

Post by voodoo »

Can we consider it like a bug ?
In a software mode sometimes i can see between the wall, not at all , just at specified walls
Spoiler!
Image
Image
Bob Vegana
Posts: 915
Joined: Mon Sep 26, 2016 12:28 am
Has thanked: 77 times
Been thanked: 61 times

Re: Bug Report

Post by Bob Vegana »

voodoo wrote:Can we consider it like a bug ?
In a software mode sometimes i can see between the wall, not at all , just at specified walls
Spoiler!
Image
This issue has always been in the game anywhere you play.
I would use Software mode to boost up my FPS, but then again it shows players through thin walls. So I'm stuck with OpenGL.
User avatar
voodoo
Posts: 688
Joined: Fri Mar 04, 2016 7:47 am
Location: Shqipëri
Has thanked: 31 times
Been thanked: 42 times
Contact:

Re: Bug Report

Post by voodoo »

Leftover wrote:
voodoo wrote:Can we consider it like a bug ?
In a software mode sometimes i can see between the wall, not at all , just at specified walls
Spoiler!
Image
This issue has always been in the game anywhere you play.
I would use Software mode to boost up my FPS, but then again it shows players through thin walls. So I'm stuck with OpenGL.
The same to me, but the problem is to players... they would think im a wallhacker :/
Image
User avatar
Patrick
Friend of the Community
Posts: 1526
Joined: Tue Mar 08, 2016 8:30 pm
Location: Denmark
Has thanked: 27 times
Been thanked: 120 times

Re: Bug Report

Post by Patrick »

voodoo wrote:
Leftover wrote:
voodoo wrote:Can we consider it like a bug ?
In a software mode sometimes i can see between the wall, not at all , just at specified walls
Spoiler!
Image
This issue has always been in the game anywhere you play.
I would use Software mode to boost up my FPS, but then again it shows players through thin walls. So I'm stuck with OpenGL.
The same to me, but the problem is to players... they would think im a wallhacker :/
Simply don't use it... I don't see how it's an issue.
Image
Bob Vegana
Posts: 915
Joined: Mon Sep 26, 2016 12:28 am
Has thanked: 77 times
Been thanked: 61 times

Re: Bug Report

Post by Bob Vegana »

Patrick wrote:
voodoo wrote:
Leftover wrote:
voodoo wrote:Can we consider it like a bug ?
In a software mode sometimes i can see between the wall, not at all , just at specified walls
Spoiler!
Image
This issue has always been in the game anywhere you play.
I would use Software mode to boost up my FPS, but then again it shows players through thin walls. So I'm stuck with OpenGL.
The same to me, but the problem is to players... they would think im a wallhacker :/
Simply don't use it... I don't see how it's an issue.
Well in my case I get smooth FPS at all times while using software mode, especially when going through smokes.

Would be very nice if there was some sort of quick console/pre-launch command to kinda edit the wall density of something so that players don't pop up through thin walls.
User avatar
voodoo
Posts: 688
Joined: Fri Mar 04, 2016 7:47 am
Location: Shqipëri
Has thanked: 31 times
Been thanked: 42 times
Contact:

Re: Bug Report

Post by voodoo »

Patrick wrote:Simply don't use it... I don't see how it's an issue.
Why I shouldn't use it while i have a good fps ? As Open GL mode my fps goes 20-30 minimum and maximum 7-15 when using flashlight or throws nade. Software mode helps me with a good fps as hunie said.
Image
User avatar
regit
neonDragon Admin
Posts: 3405
Joined: Wed Feb 25, 2009 12:00 am
Location: Germany (NRW)
Has thanked: 12 times
Been thanked: 98 times

Re: Bug Report

Post by regit »

I've never heard of that issue before. Though I know there are other visibility issues as well with Software mode. Like, players are not cut off after a certain distance, whereas in OpenGL they are. I don't think there is anything you can do about itm really. Just don't shoot those players if you realize you shouldn't see them. It'd be easy to mistake for wallhacking.
User avatar
Lampaa
Posts: 10
Joined: Tue Apr 03, 2012 12:23 pm
Been thanked: 1 time

Re: Bug Report

Post by Lampaa »

I played today and rtded got unlimited ammo which i had for rest of the match, maybe it should stay only for 1 live?
User avatar
Patrick
Friend of the Community
Posts: 1526
Joined: Tue Mar 08, 2016 8:30 pm
Location: Denmark
Has thanked: 27 times
Been thanked: 120 times

Re: Bug Report

Post by Patrick »

Lampaa wrote:I played today and rtded got unlimited ammo which i had for rest of the match, maybe it should stay only for 1 live?
It's supposed to stay for the rest of the map.
These users thanked the author Patrick for the post:
pRide.
Image
User avatar
Kurza
Posts: 490
Joined: Tue Sep 12, 2017 10:03 am
Has thanked: 10 times
Been thanked: 33 times

Re: Bug Report

Post by Kurza »

fix the rank mode? it has been like 3months since rank got bugged and noone is fixing it every dm player players for rank or for cash
Image
Post Reply

Return to “Deathmatch”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest