bug or what

Moderator: J4ck

User avatar
apapaoemama
Posts: 971
Joined: Sun May 08, 2011 10:56 am
Location: Rotterdam
Has thanked: 6 times
Been thanked: 69 times

bug or what

Post by apapaoemama »

I've been trying a lot of shit to fix my cs lately but it keeps fucking up.

Everytime i join the server after like 15 seconds my game is aids.
I cannot see the chat, i cannot see the hud(my hp etc.) everything is lagging, everyone shows as dead on my scoreboard.

I have no clue what causes this, if anyone has a clue please help. thnx.
User avatar
Watch Your Head
Posts: 392
Joined: Mon Dec 06, 2010 1:37 pm
Location: sweden
Has thanked: 13 times
Been thanked: 12 times

Re: bug or what

Post by Watch Your Head »

wooow is this nerd still playing??? :dance:
Image
User avatar
ZeRo#1
neonDragon Admin
Posts: 2990
Joined: Thu Nov 26, 2015 1:31 pm
Location: Germany-Berlin
Has thanked: 267 times
Been thanked: 169 times

Re: bug or what

Post by ZeRo#1 »

apapaoemama wrote:I've been trying a lot of shit to fix my cs lately but it keeps fucking up.

Everytime i join the server after like 15 seconds my game is aids.
I cannot see the chat, i cannot see the hud(my hp etc.) everything is lagging, everyone shows as dead on my scoreboard.

I have no clue what causes this, if anyone has a clue please help. thnx.
I had the same prob and did just type retry in console and it was fixed. It is sadly a server prob/bug where someone (an admin) is hopefully working on it. As far as I heard it right it is bcs of a wrong jb or server version.
Image <--- n1 Shadi
Image
Image
Image
Image
Spoiler!
[youtube]GayFTExPz3g[/youtube]
User avatar
Kurza
Posts: 493
Joined: Tue Sep 12, 2017 10:03 am
Has thanked: 10 times
Been thanked: 33 times

Re: bug or what

Post by Kurza »

i have the same problem literally the same i hope they restart the server asap
Image
User avatar
Romeo
Posts: 1129
Joined: Sat Jan 16, 2016 4:32 am
Location: Nearby Majin's House
Has thanked: 58 times
Been thanked: 48 times

Re: bug or what

Post by Romeo »

I do not believe it is the servers as 32+ other players are able to play it without any problems, aside from the lag that comes and goes every now and then.

Maybe try,

1) verifying game files

Here's how to verify them...
Spoiler!
[youtube]sTSU9OFjNDI[/youtube]
2) reinstall the game, as cs 1.6 doesn't take long to reinstall

Good luck!
Image
User avatar
ZeRo#1
neonDragon Admin
Posts: 2990
Joined: Thu Nov 26, 2015 1:31 pm
Location: Germany-Berlin
Has thanked: 267 times
Been thanked: 169 times

Re: bug or what

Post by ZeRo#1 »

Romeo wrote:I do not believe it is the servers as 32+ other players are able to play it without any problems, aside from the lag that comes and goes every now and then.

Maybe try,

1) verifying game files

Here's how to verify them...
Spoiler!
[youtube]sTSU9OFjNDI[/youtube]
2) reinstall the game, as cs 1.6 doesn't take long to reinstall

Good luck!
Kurza has/had the same probs and did try out a lot with help from others and nothing worked for him. Which you can see here http://www.neondragon.net/viewtopic.php?f=112&t=33022
Same for the verifying thingy. The lag inside the server comes and goes and I dunno what the prob is but randomly you get these no crosshair, no chat problems. Which definitely is a server prob.

You apapaoemama can of course try out if the things mentioned by other maybe fix your prob, I hope so at least. Other than that we can just hope that an tech admin is able to find the prob.
Image <--- n1 Shadi
Image
Image
Image
Image
Spoiler!
[youtube]GayFTExPz3g[/youtube]
User avatar
apapaoemama
Posts: 971
Joined: Sun May 08, 2011 10:56 am
Location: Rotterdam
Has thanked: 6 times
Been thanked: 69 times

Re: bug or what

Post by apapaoemama »

Doesn't work. rip
User avatar
slink~
neonDragon Admin
Posts: 475
Joined: Mon Feb 29, 2016 5:21 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 25 times

Re: bug or what

Post by slink~ »

i talked with kurza and he told me that he can play no steam cs1.6 i guess this is one option for u to join us in the server +you can get ur ct access on the no steam version
Spoiler!
if no steam version worked fine i was thinking of copying all no steam files and put them in ur cs steam folder then do verify game integrity it might help u never know :?
!revive neondragon
User avatar
apapaoemama
Posts: 971
Joined: Sun May 08, 2011 10:56 am
Location: Rotterdam
Has thanked: 6 times
Been thanked: 69 times

Re: bug or what

Post by apapaoemama »

Same issue with nonsteam, oh well
User avatar
Shadi
neonDragon Amdin
Posts: 15519
Joined: Thu Feb 03, 2011 6:44 am
Location: Behind yo house
Been thanked: 645 times

Re: bug or what

Post by Shadi »

Did any admin edit something recently this never was an issue before??
To be humble to superiors is duty, to equals is courtesy, to inferiors is nobility.

- Benjamin Franklin
Papito
Posts: 316
Joined: Fri Jul 01, 2016 4:48 am
Location: Dubai, UAE
Has thanked: 17 times
Been thanked: 7 times

Re: bug or what

Post by Papito »

i do get the same issue from time to time, i don't have a permanent fix but i just disconnect the wifi and reconnect it and it works.
User avatar
Shadi
neonDragon Amdin
Posts: 15519
Joined: Thu Feb 03, 2011 6:44 am
Location: Behind yo house
Been thanked: 645 times

Re: bug or what

Post by Shadi »

Is this still happening, Apa?
To be humble to superiors is duty, to equals is courtesy, to inferiors is nobility.

- Benjamin Franklin
User avatar
ZeRo#1
neonDragon Admin
Posts: 2990
Joined: Thu Nov 26, 2015 1:31 pm
Location: Germany-Berlin
Has thanked: 267 times
Been thanked: 169 times

Re: bug or what

Post by ZeRo#1 »

Shadi wrote:Is this still happening, Apa?
Yeah wanted to ask too bcs I saw him ingame last night.
Image <--- n1 Shadi
Image
Image
Image
Image
Spoiler!
[youtube]GayFTExPz3g[/youtube]
User avatar
Kurza
Posts: 493
Joined: Tue Sep 12, 2017 10:03 am
Has thanked: 10 times
Been thanked: 33 times

Re: bug or what

Post by Kurza »

if i type 'status' on console the bug shows up just found out, it comes automatically but if you type 'status' it shows faster
Image
Xalus
nD Coder
Posts: 620
Joined: Fri Nov 27, 2009 12:00 am
Has thanked: 37 times
Been thanked: 95 times

Re: bug or what

Post by Xalus »

Shadi wrote:Did any admin edit something recently this never was an issue before??
Servers are moved to his house, doing this they are set back to the latest backup (2017 - 2018?) or something.
So it's running back on the old plugins.
Private projects
  • csBattleroyal (90%)
  • csCrash Bash: Ballistix (95%)
Running projects
  • Terrorist Games (Lastrequest / T-Game) #Jailbreak
  • Fundays #Jailbreak
  • Bounty #Jailbreak
Post Reply

Return to “Jailbreak Trash”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 26 guests