View unanswered posts | View active topics | There are 6 pending strikelist reports It is currently Thu May 23, 2019 2:03 pmReply to topic  [ 2 posts ] 
User avatar

Joined: Sat Jun 05, 2010 12:00 am
Location: Norway
Has thanked: 170 times
Been thanked: 73 times
#1 Post Egoistiske drittsekker...
Spoiler: show
Quote:
En norsk politiker avslører at det eksisterer omfattende høyteknologiske undergrunnsbaser i Norge som hemmeligholdes ved hjelp av løgn og kynisme. Disse er kun ment for makteliten, ledende politikerne og spesielt utvalgte personer ved en global katastrofe. Resten av den norske befolkningen skal etterlates for å dø.

Dette hevder en aktiv, norsk politiker med militær bakgrunn som har blitt stadfestet med sin identitet. Personen er bekreftet å være ekte og vi er helt sikker på at kilden er akkurat den norske politikeren han hevder å være. På grunn av fare for eget liv ønsker han ikke å oppgi sitt navn offentlig.

Den norske politikeren oppgir at massive undergrunnsbaser blir hemmeligholdt for folket av regjeringen og ledende politikere. Disse skal bli benyttet av makteliten i Norge ved en fremtidig katastrofe. Alle anleggene har vært under oppbygging siden 1983 og de siste vil stå ferdig senest i 2011. Det politikeren avslører angående undergrunnsbasene er særdeles sjokkerende og antyder sterkt at regjeringen og ledende politikere i Norge er en liten brikke i et stort spill styrt av den globale makteliten.

De viktigste sannhetene er sannsynlig å bli de som samfunnet minst ønsker å høre på det tidspunkt.
- W. H. Auden

Norsk politiker verifisert som ekte kilde

Nordmannen som skrev denne meldingen gjorde det under sitt eget navn og har lagt ved en rekke bilder av seg selv blant annet sammen med statsminister Jens Stoltenberg, Canadas tidligere statsminister Kim Cambell og den nå avdøde pakistanske politikeren Benazir Bhutto.

Disse har vi i redaksjonen hos ITpro.no fått tilgang på samt politikerens navn. Dermed har vi fått verifisert personens autentisitet og at politikeren er den som virkelig står bak informasjonen. Forståelig nok kan ikke politikerens navn oppgis eller bildene legges ut uten samtykke. Informasjonen nedenfor er originalt mottatt av Project Camelot.

Det er ingen harde vitenskapelige data i hans advarsler. Informanten forklarer ikke nøyaktig hvordan eller hvorfor Planet X som han nevner er en trussel. Kilden sier nøyaktig det han vet og intet mer. Som en politiker er det naturlig at meldingens fokus er på vitale sosialpolitiske spørsmål i stedet for vitenskap.

Hvis innholdet i denne meldingen er sann, kan den neppe være av større viktighet.

Svalbard
Inngangen til Svalbard Global Seed Bank. Foto: Statsbygg/Jaro Hollan.
Politikerens egne ord

Jeg er en norsk politiker. Jeg ønsker å si at svært vanskelige ting kommer til å skje fra 2008 til 2012. Den norske regjeringen bygger flere og flere undergrunnsbaser og bunkere som de kaller «arker». Når de blir spurt om hva de er til, svarer de enkelt og greit at det er for beskyttelse av Norges befolkning. Når jeg spør om når de vil stå ferdig, får jeg som svar «før 2011″. En god del andre land gjør det samme.

Jeg har møtt en rekke andre betydelige politikere og verdensledere (kan bekreftes av bildene som er oversendt). Alle de vet om dette, men de ønsker ikke å skremme opp folket eller skape massepanikk.

Planet X kommer og Norge har begynt med lagring av mat og frø på Svalbard og en rekke andre steder i Norge med hjelp fra USA og EU. De vil kun redde de som er i makteliten og de som kan bygge opp igjen samfunnet, slik som leger, forskere og så videre.

Svalbard
Offisielt er prosjektet kalt Svalbard Global Seed Vault. Bak sponsorene står Bill Gates som har investert hele 180 millioner kroner av egen lommebok sammen med Rockefeller Foundation (relatert til New World Order), Monsanto Corporation (genmanipulerer mat), Syngenta Foundation (pantenterer frø) – og regjeringen i Norge.

Når det gjelder meg, så vet jeg allerede at jeg skal dra før 2012 til et område i Mosjøen hvor vi har et dyptgående underjordisk militært anlegg. Der er vi delt inn i sektorer (rød, blå og grønn). Disse leirene er blitt bygd for lenge siden.

Alle sektorene og basene er koblet sammen via tunneler og har såkalte skinnebusser som kalles «NOAH 12″ (som i Noahs ark) som kan ta deg fra en base til en annen. Dette er for at de skal kunne være i kontakt med hverandre. Kun store dører separerer de slik at hver enkelt sektor ikke blir kompromittert på noe vis. Skinnebussene er transportmidler mellom de ulike basene under jorden. De har systemer med disse overalt. De er hovedsaklig benyttet av militæret som kontrollerer alle sammen.

Jeg har vært innom en rekke undergrunnsbaser. Vi benytter skinnebussene for å komme oss rundt. Kun noen få spesielle personer ble utvalgt til omvisningen. De som er i ledetråd med makteliten kjenner til dette.

Jeg er svært sørgmodig på grunn av det jeg vet. Ofte kommer tårene frem med andre som vet at så mange vil få vite sannheten alt for sent, og da vil det være over for dem. Regjeringen har løyet til folket siden 1983 og frem til nå. Alle ledende politikerne kjenner til dette i Norge, men få vil si noe til folket og offentligheten fordi de er redd for å ikke bli med i skinnebussene som vil ta de til basene hvor de vil være trygge.
Svært mange vil dø

Folk som vil bli forlatt på overflaten for å dø vil ikke få noe hjelp overhode. Planen er at 2 millioner nordmenn skal være trygg og resten vil dø. Det betyr at 2.600.000 vil omkomme uten å vite hva som skjer.

Alle regjeringer i verden er klar over dette og de sier bare at det kommer til å skje. Hvis de røper noe til noen er de garantert død. Men jeg bryr meg ikke lengre om meg selv. Mennesket må overleve og artene må overleve. Folk må få vite dette.

For de av dere som kan redde seg selv, kan jeg bare si at du bør komme deg opp i høyere strøk og finne huler opp mot fjellet hvor du kan ha matlagre for minst fem år med boksmat og vann til å vare en stund. Strålingspiller og biodrakter er også å anbefale hvis budsjettet ditt tillater det.

Gud vil ikke hjelpe oss. Kun hver enkelt person kan individuelt utgjøre en forskjell. Vær så snill å våkne opp!

Jeg kan forsikre deg 100% at ting vil skje. Det er fire år igjen til å forberede sluttspillet. Skaff deg våpen, opprett overlevelsesgrupper og et sted hvor du kan være trygg med mat for en stund. Bare se deg rundt: De bygger undergrunnsbaser og bunkere overalt. Åpne øynene deres, folkens. Spør regjeringen om hva de bygger og de vil si: «Åh, det er bare et lager for mat», og så videre. De blinder deg med alle løgnene.
Politikere med skjult agenda

Jeg ser ofte at de norske topp-politikerne opptrer som om de er kontrollert i enhver tanke. Det er som om de er fortalt å gjøre ting på spesifikke væremåter. Det er tydelig for meg hvem de er og hvem de ikke er. Du kan se det i øynene og i mentaliteten deres.

Husk at de som kommer til å være i eller i nærheten av byområder i 2012 er de som kommer til å bli rammet først og dø først. Senere vil militære styrker rense ut resten av de overlevende og de har en skyt for å drepe-ordre hvis det oppstår motstand under transporten til leire hvor alle vil bli merket med et nummer og en merkelapp.

Allmennheten vil ikke vite hva som skjer før til siste slutt fordi regjeringen ikke ønsker å skape massepanikk. Alt vil skje i skjul og regjeringen vil rett og slett bare forsvinne.

Svalbard Seed Bank
Svalbard Global Seed Bank. Foto: Statsbygg/Jaro Hollan
En tur i undergrunnsbasene

Når jeg deltok i militæret ble jeg på et tidspunkt gitt en oppgave å få noe ut av en base og levere det til en annen base. Vi ble fortalt: «Ikke still noen spørsmål. Bare gjør jobben din». Når vi landet utenfor basen, ble vi transportert i lastebiler til utsiden av basen hvor det var store dører som ble tungt bevoktet av militært personell. Eller det virket som de var militært personell, men de hadde ulike uniformer på seg: Oransje og svarte uniformer hvor de oransjekledde hadde et gullfarget triangel på seg og de svartkledde hadde en grønn triangel.

Triangelet pekte nedover som en opp-ned pyramide og det hadde noen merkelige symboler i seg. For meg så det ut som bokstaven E, men linjene var ikke koblet til bokstaven slik vi skriver denne bokstaven. Den var utformet som en E, men i midten pekte bokstaven innover. Symbolene var rett over brystkassa på venstre side av de sortkledde og på capsen de hadde på seg. Symbolene var slik som et ordinært merke, men tydelig nok til å kunne se de.

Vi gikk inn de store dørene. Jeg tenkte: «Hva i huleste er dette», og følte meg litt skremt til å begynne med. Det var som tatt ut av en science fiction-film. Dette var første gang jeg var inne i en slik base.

Vi kom så inn i en 500 meter lang tunnel hvor det var flere av dette militære personellet med våpen som ventet med videre transport for oss. Vi ble delt opp i grupper. Noen ble sendt en vei, mens jeg og min gruppe ble bedt om å følge de svartkledde vaktene til en annen lokasjon. Når vi kom frem til enden, ble vi bedt om å ta på oss noen masker «for vår egen beskyttelse».

Jeg tenkte: «For vår egen beskyttelse? Er vi ikke allerede godt beskyttet ved å være inne i dette enorme undergrunnskomplekset med væpnede vakter?»

Vi ble så bedt om å gå inn på en skinnebuss. De var drevet av en slags form for blå krystallenergi. I det minste var det slik det så ut. Når vi satt inne i disse bussene spurte jeg en av vaktene: «Hva er dette?» Han svarte: «Det trenger du ikke å vite».

I fronten hvor operatøren satt, var det et vindu med en boks rett ved siden av ham. Rett før han startet kunne du se store blåfiolette krystaller utstråle en fiolett-blåaktig lys, ikke som blendet deg, men som var ganske pent å se på. Jeg har aldri sett et slikt energilys eller krystall noen andre steder. Jeg tenkte således at dette måtte være kraftkilden. Jeg antar at energifeltet som vi gikk gjennom før vi kom til innsjekkingen var drevet av disse krystallene ettersom det var samme type lys.

Senere inne i basen så jeg at noen personer jobbet med disse blåfiolette krystallene. De var større enn de jeg hadde sett i skinnebussen, rundt en meter lang, og de var plassert på en linje en etter en. De kjørte et spesielt lys gjennom de. De var blåfiolett og når de ble opplyst på innsiden ble de mer blåaktig og hadde en sterkere farge. Personene hadde på seg hvite masker og briller og sto på avstand når lyset gikk inn i krystallene. Jeg var rundt 20 meter unna. Vi ble raskt ført av sted når de sa: «Kom igjen, gå videre!»

Jeg kunne se at det var et tunnellignende system og de andre skinnebussene gikk så raskt at du bare så et lysglimt som føk forbi. Det virket som det var et vakuumbasert system hvor det ikke er noe luftmotstand.

Skinnebussene var nesten like stor som selve tunnelen. De var rundt 12 meter lang og hadde en spiss form foran og bak, og hadde seter for 10 personer med operatøren. Du kunne kjøre de begge veier og det var ikke nødvendig å snu de. De var forseglet på innsiden etter at du gikk inn i de.

Det var også egne rom for last som du kunne ta med deg, men ikke mye. Det var ganske mange av disse skinnebussene rundt omkring, og de passerte akkurat som et lys passerer i et glimt. Jeg fikk ikke sett de andre skinnegangene ettersom det gikk så raskt. Du glemmer å se deg rundt når du er på innside av en av disse. Du konsenterer deg heller om magen din.

Disse skinnebussene bevegde seg ekstremt raskt. Jeg har aldri sett noe lignende tidligere. Når vi kom frem på endestasjonen, følte jeg meg kvalm og de andre personene som var der følte det samme. En av vaktene sa det pleide å skje første gangen med alle.

Når vi kom ut, fikk vi tildelt briller og bedt om å gå gjennom en sikkerhetssjekk. Her blir alt uhyggelig. Det var vakter med våpen overalt og et nytt energifelt som vi måtte gå gjennom. Jeg tenkte: «Her burde jeg ikke være».

Så gikk vi gjennom dette energifeltet og kom ut i et annet rom. Jeg la merke til en skjerm på siden av veggen hvor det sto: «HUMAN – NOT HUMAN – PURE – NOT PURE». Resten av det som sto på skjermen var et merkelig språk som jeg aldri har sett før.

Vaktene ba oss om å bytte klær inne på et rom og bli med de videre. Når vi hadde gjort det, sa de det var tid for å gå videre ned. Igjen tenkte jeg: «Hvor stort er dette stedet?» Vi kom akkurat ut av et skinnesystem som gikk milevis… og det var mer?

Vi ble ført videre til et heissystem med seter som skulle ta oss ned, eller det var hva jeg trodde den skulle gjøre. I stedet gikk den sideveis i rundt tre minutter. I dette stedet ble tid en ukjent faktor fordi vi hadde ingen mulighet til å vite hva tiden var da de hadde tatt fra oss alt ved innsjekkingen.

Alt jeg kan si er at når jobben var gjort, skjønte jeg at verden ikke er slik den ser ut til å være og at mye er skjult for befolkningen. Det gjør meg trist og redd.
Trussel fra rommet

Senere når jeg ble politiker, begynte jeg å grave i dette fordi jeg ønsket flere svar. Det jeg fant ut var at disse basen var overlevelsesbunkere for regjeringen, noen av folket og militæret for å overleve på innsiden. Det er en trussen fra utsiden som kommer til å skje i år 2012 og undergrunnsbasene er bygd for at deler av den menneskelige rasen skal kunne overleve.

Planet X er kjent informasjon for alle som jeg har snakket med til nå. Den norske regjeringen kjenner til dette og holder det skjult for offentligheten. De har sporet dette objektet i en lang periode nå og ble gitt den første advarselen fra USA.

Jeg vet at det eksisterer 18 baser i Norge. Jeg vet ikke hva mange av farene er da jeg ikke er noe vitenskapsmann, men ut fra det jeg vet så vil de ulike regjeringene dra før 2012 til basene. Hvis dette objektet passerer oss, vil det bli svært mange problemer på overflaten på jorda. Det er alt jeg vet. Dette er årsaken til at de vil gå under jorda.

Hvis en slik hendelse kommer, har de sørget for at de vil ha forsyninger under jorda i fem år eller mer for å unngå dette. Når de vet det er trygt på overflaten, vil de gjenoppbygge samfunnet igjen. Vi ble akkurat fortalt at vi må dra før 2012 og at det er noe i verdensrommet som kommer til å forårsake store ødeleggelser.

Jeg vet ikke om det er en trussel fra selve sola eller Planet X. Jeg er ikke så inne i det vitenskapelige i ting. Jeg forteller bare det jeg har sett og blitt fortalt og intet mer. Jeg vil ikke få noe annet enn problemer ved å legge ut dette og jeg har intet behov for å villede noen. Jeg gjør dette kun for å avsløre hva som er i ferd med å skje i Norge og at noen kanskje vil overleve det som vil komme. Jeg kan si at jeg har allerede sagt for mye, men du er nå advart…

Jeg har intet behov for å finne på dette eller skape massepanikk. Jeg ønsker kun å fortelle allmenheten om hva som vil komme, så jeg har gjort det jeg kan fra min side.
Frykt holder sannheten skjult

De som vet sannheten er redd for å fortelle om det de vet da de frykter for sine liv. Jeg vil at publikum også skal vite hva som foregår. Alle de ledende politikerne i Norge kjenner til dette. De vet også at hvis de avslører noe som helst vil de bli fjernet fra sin stilling og bli nektet tilgang til de ulike undergrunnsbasene når tiden er inne.

Fremtiden for mine barn er alt jeg kan tenke på – og alle andre barn som vokser opp i den nye verden. Vi må gjøre noe for de slik at de kan vokse opp og vite hva deres foreldre gjorde for dem, slik som å gi denne informasjonen til folk som deg. Vennligst del denne informasjonen med resten av internett. Når tiden kommer, vil folk overleve på grunn av informasjonen de har fått fra ulike nettsider på internett.

Det er mye i denne verden som ikke er kjent for offentligheten. Jeg kan si en ting om alt dette:

Ikke gå stille inn i natten. Vær rede og ha tro på deg selv. Det er ingen hjelp i å stole på regjeringen. Stol kun på deg selv. Ta forholdsregler for å være trygg med din familie. Gå sammen med andre. Jobb sammen for å finne muligheter til å løse alle de utallige problemene du vil møte.


Link : http://www.nyhetsspeilet.no/2009/01/pol ... e-i-norge/


Wed Jan 25, 2012 2:42 pm
Profile

Joined: Sun Apr 17, 2011 7:47 pm
Location: Norway
Has thanked: 38 times
Been thanked: 11 times
#2 Post Re: Egoistiske drittsekker...
Å herregud. Nå har til og med Norge fått sånne konspirasjonsteorier. I USA har topplederne en "klan" hvor alt mulig rart skjer, mens i Norge har vi nå plutselig baser..


Veit ikke akkurat om jeg tror på dette, og for å være helt ærlig bryr jeg meg ikke

Og, hvis de mener jorda blir utslettet, veit jeg ikke om jeg ville gjemt meg i en bunkers. Dersom man overlever (noe jeg tviler på), er det jo tross alt ingenting igjen på jorda. Ikke luft, ikke vann, ikke planter. DVS at man må spise mennesker for å overleve. Som vil si at man dør ut.

Og btw, leste bare små deler av det der, så har sikkert noe feil.

_________________
Image


Wed Jan 25, 2012 3:31 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.