nD ~ Question Event

Locked
User avatar
BAMBI :D
Posts: 145
Joined: Wed Dec 14, 2011 12:02 am
Location: Sundsvall
Has thanked: 3 times
Been thanked: 25 times
Contact:

nD ~ Question Event

Post by BAMBI :D »

Welcome to nD (bambi's special) random question event!

In this event I will be asking 10 questions every second day starting from now, every day after I gave the questions I will calculate the points and correct answers.

The next day after every question-day I will make a division and it will look like this ;

1. (name) 100k + 3 month FREE VIP
__________________________________________________________
2. (name) 50k
3. (name) 50k
4. (name) 50k
___________________________________________________________
5. (name) 20k
6. (name) 20k
7. (name) 20k
8. (name) 20k
9. (name) 20k
10 (name) 20k
___________________________________________________________
11. (name) 10k
12. (name) 10k
____________________________________________________________
13. (name) 5k
14. (name) 5k

So that means only the top 14 players that got my questions in correct answers will win these prizes

RULES

:You are NOT allowed to answer my old questions when I did a new question-post in this topic/ same after I calculated the points
:I will ALL the time calculate your answers so there's no need to change the answers. And if you do, they won't count anyways.
:



When this event ends I will tell you all the correct answers !

This will be on from now (Saturday 19th November) until next (Sunday 27th November)

And REMEMBER to always type your (steam ID) every time after you repliy/answering under your text

(Total prize 400k!)

Good Luck!
Last edited by BAMBI :D on Tue Nov 22, 2016 5:12 pm, edited 4 times in total.
These users thanked the author BAMBI :D for the post (total 4):
Voropoulo, Po!Nt, SosA, MicroChip
[youtube]JM32-L1WByk[/youtube]
User avatar
BAMBI :D
Posts: 145
Joined: Wed Dec 14, 2011 12:02 am
Location: Sundsvall
Has thanked: 3 times
Been thanked: 25 times
Contact:

Re: nD ~ Question Event

Post by BAMBI :D »

First Questions !

1. Who was my favorite friend when I was 10 years old? (A) My Grandfather (B) My dog (C) My mom
2. Who was my biggest idol when I was young (still today) (A) Michael Jackson (B) Billy Ocean (C) Elvis Presley
3. Wich dinner would I prefer most? (A) Pizza (B) Lasanga (C) Kebab
4. In what age is my dog now? (A) 5 years old (B) 9 years old (C) 7 years old
5. have I ever been to Turkey and how many times? (A) Yes, 1 time (B) Yes, 3 times (C) Yes, more than 6 times
6. What is my head instrument? (A) Guitar/singing (B) Drums (C) Just guitar
7. Have I ever been in Sweden Got Talent? (A) Yes (B) No (C) I was admitted but didn't have chance to join
8. Do I rather prefer summer, autumn or winter? (A) Summer (B) winter and summer (C) summer and autumn
9. Do I have a sister and is she older? (A) Yes, and older (B) Yes, and younger (C) No
10. What do you think I want most of all right now? (A) A new car (B) New Computer (C) New drumkit
Last edited by BAMBI :D on Sat Nov 19, 2016 3:09 am, edited 1 time in total.
[youtube]JM32-L1WByk[/youtube]
User avatar
Po!Nt
Posts: 645
Joined: Tue Sep 15, 2015 6:22 pm
Location: Lebanon
Has thanked: 100 times
Been thanked: 47 times

Re: nD ~ Question Event

Post by Po!Nt »

1. (B) Your Dog
2. (A) Michael Jackson
3. (A) Pizza
4. (C) 7 years old
5. (A) Yes, 1 time
6. (A) Guitar/singing
7. (C) (I was admitted but didn't have chance to join)
8. (C) summer and autumn
9. (B) Yes, and younger
10. (A) A new car


Steam ID : STEAM_0:1:116652176
Image
Spoiler!
Image
User avatar
Voropoulo
neonDragon Admin
Posts: 1691
Joined: Sat Mar 21, 2015 10:24 pm
Location: Greece
Has thanked: 143 times
Been thanked: 150 times
Contact:

Re: nD ~ Question Event

Post by Voropoulo »

1. (A) My Grandfather
2. (C) Elvis Presley
3. (A) Pizza
4. (C) 7 years old
5. (C) Yes, more than 6 times
6. (B) Drums
7. (B) No
8. (B) winter and summer
9. (B) Yes, and younger
10. (A) A new car

STEAM ID: STEAM_0:1:104819343
Image
User avatar
SosA
Posts: 776
Joined: Sat Jan 16, 2016 11:35 pm
Location: The Grave
Has thanked: 6 times
Been thanked: 35 times

Re: nD ~ Question Event

Post by SosA »

BAMBI :D wrote:First Questions !

1. Who was my favorite friend when I was 10 years old? (A) My Grandfather (B) My dog (C) My mom
2. Who was my biggest idol when I was young (still today) (A) Michael Jackson (B) Billy Ocean (C) Elvis Presley
3. Wich dinner would I prefer most? (A) Pizza (B) Lasanga (C) Kebab
4. In what age is my dog now? (A) 5 years old (B) 9 years old (C) 7 years old
5. have I ever been to Turkey and how many times? (A) Yes, 1 time (B) Yes, 3 times (C) Yes, more than 6 times
6. What is my head instrument? (A) Guitar/singing (B) Drums (C) Just guitar
7. Have I ever been in Sweden Got Talent? (A) Yes (B) No (C) I was admitted but didn't have chance to join
8. Do I rather prefer summer, autumn or winter? (A) Summer (B) winter and summer (C) summer and autumn
9. Do I have a sister and is she older? (A) Yes, and older (B) Yes, and younger (C) No
10. What do you think I want most of all right now? (A) A new car (B) New Computer (C) New drum kit
1) (B) My Dog
2) (A) Michael Jackson
3) (A) Pizza (Because i don't eat none of those stuff )
4) (C) 7 Years old (because i remember the time i went to my country when i was 7 :D)
5) (B) Yes, 3 times
6) (A) Guitar/singing (Come on BAMBI we all know that )
7) (C) NO
8) (A) Summer
9) (B) Yes, Younger (Almost every youtubers sister is younger than them )
10) (A) New Car (depending on the best computer,DrumKit )


Steam id: STEAM_0:0:61292409
Last edited by SosA on Sat Nov 19, 2016 7:52 pm, edited 3 times in total.
MEEEEEEAAAAAAT!
Cruxell
VIP
Posts: 1771
Joined: Mon Nov 09, 2015 7:14 pm
Has thanked: 44 times
Been thanked: 80 times

Re: nD ~ Question Event

Post by Cruxell »

1. C)
2. A)
3. A)
4. A)
5. B)
6. C)
7. C)
8. B)
9. A)
10. A)
Last edited by Cruxell on Sat Nov 19, 2016 8:58 am, edited 2 times in total.
User avatar
MicroChip
Posts: 501
Joined: Thu Jul 07, 2016 11:05 am
Location: India
Has thanked: 81 times
Been thanked: 53 times

Re: nD ~ Question Event

Post by MicroChip »

1)-B
2)-B
3)-A (ofcourse)
4)-B
5)-B
6)-A
7)-C
8)-C
9)-B
10)-A

STEAM_0:1:183275325
(^_-)
STEAM_0:1:207899326
:banana-rock: :happy-wavemulticolor:
Spoiler!
*DEAD* AL_7KoMa <3 : plzz no cmd you are very cmd man iam sry for that say
Elijahh : i am afk for 1 sec need to go toilet
Elijahh : if some1 can protect me i will protect you for ever
http://www.neondragon.net/strikelist.ph ... =Search%21
Shotex
Posts: 1037
Joined: Sun Jun 26, 2016 11:14 am
Location: Somewhere Over The Rainbow >.<
Has thanked: 215 times
Been thanked: 55 times
Contact:

Re: nD ~ Question Event

Post by Shotex »

1. Who was my favorite friend when I was 10 years old? (B) My dog
2. Who was my biggest idol when I was young (still today) (A) Michael Jackson
3. Wich dinner would I prefer most? (C) Kebab
4. In what age is my dog now? (C) 7 years old
5. have I ever been to Turkey and how many times? (A) Yes, 1 time
6. What is my head instrument? (B) Drums
7. Have I ever been in Sweden Got Talent? (B) No
8. Do I rather prefer summer, autumn or winter? (C) summer and autumn
9. Do I have a sister and is she older? (B) Yes, and younger
10. What do you think I want most of all right now? (C) New drumkit
User avatar
AlwaysWIN
Posts: 208
Joined: Wed May 25, 2016 8:48 am
Has thanked: 36 times
Been thanked: 7 times

Re: nD ~ Question Event

Post by AlwaysWIN »

1.A
2.C
3.A
4.C
5.A
6.A
7.B
8.C
9.B
10.A

Edit :- STEAM_0:1:9232814
Last edited by AlwaysWIN on Sat Nov 19, 2016 9:46 am, edited 1 time in total.
"The evil that men do lives after them; The good is oft interred with their bones." ~ Mark Antony
Bob Vegana
Posts: 917
Joined: Mon Sep 26, 2016 12:28 am
Has thanked: 77 times
Been thanked: 61 times

Re: nD ~ Question Event

Post by Bob Vegana »

BAMBI :D wrote:First Questions !

1. Who was my favorite friend when I was 10 years old? (A) My Grandfather (B) My dog (C) My mom
2. Who was my biggest idol when I was young (still today) (A) Michael Jackson (B) Billy Ocean (C) Elvis Presley
3. Wich dinner would I prefer most? (A) Pizza (B) Lasanga (C) Kebab
4. In what age is my dog now? (A) 5 years old (B) 9 years old (C) 7 years old
5. have I ever been to Turkey and how many times? (A) Yes, 1 time (B) Yes, 3 times (C) Yes, more than 6 times
6. What is my head instrument? (A) Guitar/singing (B) Drums (C) Just guitar
7. Have I ever been in Sweden Got Talent? (A) Yes (B) No (C) I was admitted but didn't have chance to join
8. Do I rather prefer summer, autumn or winter? (A) Summer (B) winter and summer (C) summer and autumn
9. Do I have a sister and is she older? (A) Yes, and older (B) Yes, and younger (C) No
10. What do you think I want most of all right now? (A) A new car (B) New Computer (C) New drumkit
1. B
2. C
3. A
4. A
5. A
6. A
7. C
8. B
9. C
10. C
Apple
Posts: 429
Joined: Sat Apr 16, 2016 9:36 am
Has thanked: 21 times
Been thanked: 48 times

Re: nD ~ Question Event

Post by Apple »

BAMBI :D wrote:First Questions !

1. Who was my favorite friend when I was 10 years old? (A) My Grandfather
2. Who was my biggest idol when I was young (still today) (A) Michael Jackson
3. Wich dinner would I prefer most? (A) Pizza
4. In what age is my dog now? 7 years old
5. have I ever been to Turkey and how many times? (C) Yes, more than 6 times
6. What is my head instrument? (A) Guitar/singing
7. Have I ever been in Sweden Got Talent? (C) I was admitted but didn't have chance to join
8. Do I rather prefer summer, autumn or winter? (A) Summer
9. Do I have a sister and is she older? (B) Yes, and younger
10. What do you think I want most of all right now? (B) New Computer
Aash
Posts: 424
Joined: Sat Jun 04, 2016 12:26 pm
Has thanked: 27 times
Been thanked: 15 times

Re: nD ~ Question Event

Post by Aash »

1-C
2-A
3-A
4-B
5-B
6-A
7-B
8-B
9-B
10-A
EditedRhyme-Let's just be the friends and family we are.
User avatar
ZeRo#1
neonDragon Admin
Posts: 2992
Joined: Thu Nov 26, 2015 1:31 pm
Location: Germany-Berlin
Has thanked: 267 times
Been thanked: 169 times

Re: nD ~ Question Event

Post by ZeRo#1 »

Just an advice for all who read 1 sentence and not more, saw it in my event too xD
BAMBI :D wrote:And REMEMBER to always type your (steam ID) after every time you reply/answering under your answers
Image <--- n1 Shadi
Image
Image
Image
Image
Spoiler!
[youtube]GayFTExPz3g[/youtube]
User avatar
Shadow Blade =)
Posts: 207
Joined: Mon Dec 07, 2015 4:16 pm
Location: The Middle Of No Where
Been thanked: 7 times

Re: nD ~ Question Event

Post by Shadow Blade =) »

1. Who was my favorite friend when I was 10 years old? (A) My Grandfather (B) My dog (C) My mom (B
2. Who was my biggest idol when I was young (still today) (A) Michael Jackson (B) Billy Ocean (C) Elvis Presley (C
3. Wich dinner would I prefer most? (A) Pizza (B) Lasanga (C) Kebab (A
4. In what age is my dog now? (A) 5 years old (B) 9 years old (C) 7 years old (B
5. have I ever been to Turkey and how many times? (A) Yes, 1 time (B) Yes, 3 times (C) Yes, more than 6 times (A
6. What is my head instrument? (A) Guitar/singing (B) Drums (C) Just guitar (A
7. Have I ever been in Sweden Got Talent? (A) Yes (B) No (C) I was admitted but didn't have chance to join (C
8. Do I rather prefer summer, autumn or winter? (A) Summer (B) winter and summer (C) summer and autumn (B
9. Do I have a sister and is she older? (A) Yes, and older (B) Yes, and younger (C) No (B
10. What do you think I want most of all right now? (A) A new car (B) New Computer (C) New drumkit
(C

My ID STEAM_0:0:142198213
Last Seen : 24th November
Status: Sleeping
User avatar
ZeRo#1
neonDragon Admin
Posts: 2992
Joined: Thu Nov 26, 2015 1:31 pm
Location: Germany-Berlin
Has thanked: 267 times
Been thanked: 169 times

Re: nD ~ Question Event

Post by ZeRo#1 »

BAMBI :D wrote:
1. Who was my favorite friend when I was 10 years old? (A) My Grandfather (B) My dog (C) My mom
2. Who was my biggest idol when I was young (still today) (A) Michael Jackson (B) Billy Ocean (C) Elvis Presley
3. Wich dinner would I prefer most? (A) Pizza (B) Lasanga (C) Kebab
4. In what age is my dog now? (A) 5 years old (B) 9 years old (C) 7 years old
5. have I ever been to Turkey and how many times? (A) Yes, 1 time (B) Yes, 3 times (C) Yes, more than 6 times
6. What is my head instrument? (A) Guitar/singing (B) Drums (C) Just guitar
7. Have I ever been in Sweden Got Talent? (A) Yes (B) No (C) I was admitted but didn't have chance to join
8. Do I rather prefer summer, autumn or winter? (A) Summer (B) winter and summer (C) summer and autumn
9. Do I have a sister and is she older? (A) Yes, and older (B) Yes, and younger (C) No
10. What do you think I want most of all right now? (A) A new car (B) New Computer (C) New drumkit
1. = (B) Dog
2. = (C) Elvis Presley
3. = (B) Lasagne
4. = (B) 9 years old
5. = (B) 3 Times
6. = (B) Drums
7. = (C) Yes but had no chance
8. = (C) Summer and Autumn
9. = (A) Yes older
10. = (C) New drumkit

My STEAM-ID = STEAM_0:1:58707830

Thanks for this event Bambi and wish all good luck !!!
Image <--- n1 Shadi
Image
Image
Image
Image
Spoiler!
[youtube]GayFTExPz3g[/youtube]
Locked

Return to “Finished/Closed Events”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests