Microphone hearing

Need help or are you having a problem with something in this forum? Ask here!
Post Reply
User avatar
SosA
Posts: 775
Joined: Sat Jan 16, 2016 11:35 pm
Location: The Grave

Microphone hearing

Post by SosA »

Hey! I recently came up a problem that when players (CT) are commanding, I can't hear them for some reasons! I have never issued this problem & players can't hear me but I can't hear them! I serached up the mucho problem & I couldn't figure it out
MEEEEEEAAAAAAT!
Jak
Posts: 167
Joined: Tue Jan 23, 2018 3:34 pm
Location: Earth

Re: Microphone hearing

Post by Jak »

SosA wrote:Hey! I recently came up a problem that when players (CT) are commanding, I can't hear them for some reasons!
I face this problem sometimes, Just re-join to fix it.
ما تعاملناا مع شراميط بس لعبناا كانتر مع ولادهم
User avatar
SosA
Posts: 775
Joined: Sat Jan 16, 2016 11:35 pm
Location: The Grave

Re: Microphone hearing

Post by SosA »

Jak wrote:
SosA wrote:Hey! I recently came up a problem that when players (CT) are commanding, I can't hear them for some reasons!
I face this problem sometimes, Just re-join to fix it.
I tried that & I restarted CS 1.6 & it still doesn’t work
MEEEEEEAAAAAAT!
MADLIFE!
nD* Jail Member
Posts: 509
Joined: Mon May 27, 2013 12:28 am

Re: Microphone hearing

Post by MADLIFE! »

try voice_enable 1 in console
14:37 - Edo ツ: some people are utter spastics
19:44 - KING SNEL: ban shota forever
23:42 - Playboy: send nudes!
05:35 - LITE : Black
23.02- PoP^- GET THE CARS CT
12:45 - Rhyme : The Sun is a planet
User avatar
Panda
Posts: 296
Joined: Fri Dec 07, 2012 9:45 am

Re: Microphone hearing

Post by Panda »

If you can't fix the issue then just delete your files and reinstall cs, takes about 2 mins with good internet and a config is not too hard to redo.
Image
User avatar
SosA
Posts: 775
Joined: Sat Jan 16, 2016 11:35 pm
Location: The Grave

Re: Microphone hearing

Post by SosA »

Panda wrote:If you can't fix the issue then just delete your files and reinstall cs, takes about 2 mins with good internet and a config is not too hard to redo.
I just reinstalled it however no affect! when I was a terrorist, it was working perfectly fine, I switch to CT Team to command, it bugs out to not working
MEEEEEEAAAAAAT!
Post Reply

Return to “Forum Help”